Tietosuojakäytäntö

Version 1.1, 08.10.2019.

YLEISTÄ

  1. Rekisterinpitäjänä meillä on rahapelisääntöjen nojalla lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja että voimme tarjota heille oheispalveluita. Tämä Tietosuojakäytäntö kertoo, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten niitä hyödynnetään.
  2. Verkkosivusto www.n1casino.com (“Casino”, Verkkosivusto”, “Yritys”, “Me”, “Meille”, “Meidän”) yhtiö, joka on Maltan lakien mukaan rekisteröity yhtiö, ja jonka rekisteröintinumero on C81457 ja rekisteröity osoite 27, Triq Torri Wejter, Birkirkara, Malta. N1 Interactive Ltd on lisensoitu Maltalla ja sitä valvoo Maltan peliviranomainen (www.mga.org.mt) seuraavalla lisenssillä: MGA/B2C/394/2017 (annettu 01.08.2018).
  3. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojesi suojaamisesta, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa dpo@n1interactive.com.
  4. Rekisteröimällä pelaajatilin Verkkosivustolla vahvistat suostumuksesi tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja, etkä halua antaa meille tarvitsemiamme henkilökohtaisia tietoja, älä käytä tätä Verkkosivustoa.
  5. Huomioithan, että tämä Tietosuojakäytäntö on sopimus sinun ja Yrityksen välillä. Saatamme tehdä aika ajoin muutoksia tähän käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti. Jatkuva Verkkosivuston ja/tai sen palveluiden käyttö on suostumus Tietosuojakäytäntöön.

TIEDOT JOITA KERÄÄMME

  1. Henkilökohtaiset tiedot joita saatamme pyytää käyttämään ja käsittelemään, sisältävät rajoituksetta:
    • a) Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi tiliä rekisteröintisivuiltamme, sekä kaikki muut tiedot, jotka toimitat edelleen Verkkosivuston tai sähköpostin välityksellä (esim. etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);
    • b) Verkkosivun, sähköpostin, verkkokeskustelujen tai muiden viestintävälineiden kautta tapahtuva kirjeenvaihto;
    • c) Kaikki pelaajatilin tapahtumahistoria riippumatta siitä, tapahtuuko tämä Verkkosivuston tai muiden viestintävälineiden kautta;
    • d) Verkkosivuston sisäänkirjautumiset ja niiden yksityiskohdat, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selaimen / laitteen tiedot, web-lokit, aktiviteetit ja muut järjestelmään tallennetut liikennetiedot;
    • e) Asiakirjat ja todisteet, joita olemme kohtuullisesti pyytäneet tilisi tarkistamiseksi, talletusten tai nostojen käsittelemiseksi ja petosten torjuntaa varten (omasta aloitteestamme ​​tai sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla). Tällaisia ​​todisteita voivat olla passin tarkistukset, maksutodistukset, tiliotteet jne.
    • f) Kyselyyn osallistuminen tai muut asiakasarvioinnit, joita voimme suorittaa ajoittain.

KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

  1. Käsittelemme keräämiämme henkilötietoja palvelujemme toimittamiseksi. Käytämme tietoja erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:
    • a) Vedonlyönnin ja transaktioiden eli rahansiirtojen käsittely. Tämä sisältää luottokortti- ja verkkomaksujärjestelmien käytön;
    • b) Kun tarjoamme pelaamis- ja muita avustavia palveluita, joita etsit verkkosivustoltamme;
    • c) Asiakastuen tarjoaminen, kuten apu tilisi perustamisessa ja hallinnassa;
    • d) Tarvittavien varmennustarkistusten tunnistaminen ja suorittaminen;
    • e) Tarjotaksemme rekisteröityneille pelaajille tietoa kampanjoistamme ja tarjouksistamme, tai tarjotaksemme mainostietoja valituilta liikekumppaneiltamme, osakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme (vain jos pelaajat ovat nimenomaisesti suostuneet tällaisen markkinointimateriaalin vastaanottamiseen);
    • f) Laillisten velvollisuuksien noudattamiseksi, mukaan lukien rahanpesun vastainen toiminta (AML) ja terrorismin rahoitusta (CFT) koskevat lait;
    • g) Seuraamme ja tutkimme transaktioita petosten, väärinkäytösten, rahanpesun ja muun laittoman tai sääntöjen vastaisen pelaamisen estämiseksi;
    • h) Asiakastrendien analysointi markkinatutkimuksilla (osallistuminen tutkimuksiin ei ole pakollista ja voit aina valita olla osallistumatta);
    • i) Tutkimuksen ja tilastollisen analyysin suorittaminen yhteenkootuista tiedoista.

MARKKINOINTIVIESTINTÄ

  1. Ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta mainosmateriaalia, voimme lähettää sinulle markkinointiviestejä tuotteista, palveluista ja kampanjoista, käyttämällä Henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tämä voi sisältää tietoja liikekumppaneidemme, kuten casinopelien tarjoajien, tuotteista ja palveluista. Koska tahansa kun päätät lopettaa tällaisen markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen, voit poistaa sen käytöstä pelaajatilin asetuksissa tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa support@n1casino.com.
  2. Huomaa lisäksi, että kun hyväksyt meiltä minkä tahansa kilpailupalkinnon tai voiton, hyväksyt nimesi ja/tai nimimerkkisi käyttämisen mainostarkoituksiin ilman lisäkorvauksia, paitsi missä laki näin kieltää.

HENKILÖTIETOJEN SAAMINEN

  1. Emme kerää Henkilökohtaisia tietoja tietämättäsi. Voimme kuitenkin kerätä automaattisesti tietynlaisia tietoja, jos olet antanut tällaista tietoa palveluidemme käytön yhteydessä.
  2. Saatamme myös laillisesti saada tiettyjä Henkilökohtaisia tietoja verkkomyyjiltä ja palveluntarjoajilta, kuten petoksia estäviltä yrityksiltä. Lisäksi pidämme oikeuden käyttää kolmansien osapuolien tarjoajia teknisen tuen tarjoamiseksi transaktioiden ja pelisisällön käsittelemiseen.
  3. Ymmärräthän, että meille voidaan antaa pääsy kaikkiin tietoihin, joita saatat antaa muille sellaisille myyjille, palveluntarjoajille ja kolmansien osapuolien sähköisen kaupan palveluille. Vakuutamme, että käytämme ja suojaamme kaikkia niin saatuja Henkilökohtaisia tietoja näiden menettelytapojen mukaisesti. Kaikki antamasi tiedot paljastetaan yrityksen ulkopuolisille kolmansille osapuolille vain tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa tehdyt sopimukset suojaavat aina yksityisiä tietojasi.

TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

  1. Saatamme välittää tietoja jotka olet antanut meille, muille yhteisömme yrityksille ja liikekumppaneillemme. Näihin yrityksiin kuuluvat emoyhtiöt, niiden emoyhtiöt ja keskinäisten yhtiöiden kaikki tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa ja joilla on tarvittavat sopimukset. Tietojesi tietojenkäsittelyn voi hoitaa N1 Interactive Ltd tai jokin toinen yritysryhmässä oleva yritys, joka voi käyttää ulkopuolista osapuolta tällaisten tietojenkäsittelytarpeiden täyttämiseen.
  2. Yrityksen työntekijöillä, tarkemmin sanottuna Tietosuojavastaavalla, Rahanpesun virkailijalla, Maksujen ja petoksen torjunnan analyytikoilla, Asiakastukiasiamiehillä, Asiakassuhteidensäilytys-tiimin jäsenillä, VIP-pelaajien managereilla ja muilla valituilla työntekijöillä on myös oltava pääsy Henkilötietoihisi tarkoituksenaan suorittaa työtehtävät ja tarjota sinulle tukea.
  3. Työntekijämme joilla on pääsy, tai liittyvät pelaajan henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellisuutta sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyyttä koskevien lakien mukaisesti.
  4. Jotta voisimme tarjota sinulle tehokkaan palvelun, me ja/tai palveluntarjoajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppajärjestön (EFTA) alueilla ja myös joillekin tietojen käsittelijöille. jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Siksi selaamalla Verkkosivustoa ja kommunikoimalla sähköisesti kanssamme (tai toimittajiemme tai alihankkijoidemme kanssa), tunnustat ja suostut siihen, että käsittelemme tietojasi näissä maissa. Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

  1. Emme myy emmekä vuokraa Henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille.
  2. Voimme paljastaa henkilökohtaisia tietojasi, jos laki, asetus tai muu lakisääteinen haaste tai määräys sitä vaatii. Voimme myös paljastaa henkilökohtaisia tietojasi sääntelyelimille tai lainvalvontaviranomaisille, jos uskomme niiden olevan välttämättömiä yrityksen, sen asiakkaiden tai kolmansien osapuolten laillisten etujen suojelemiseksi.
  3. Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:
    • a) Jos laki velvoittaa meidät tekemään niin;
    • b) Jos Verkkosivuston on jaettava tietoja maksun käsittelijöille maksutapahtumia helpottaakseen heidän tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Etenkin suurimman osan pankkikorttitapahtumista käsittelee Wirecard Bank AG, jonka yksityisyydensuojakäytäntö koskee tällaisia ​​liiketoimia;
    • c) Noudattaa lakisääteisiä ja säänneltyjä velvollisuuksia ja vastuitamme asiaankuuluville lupa- ja sääntelyviranomaisille, sekä kaikkia muita sovellettavan lainsäädännön ja muille lainkäyttöalueille sovellettavien sääntelyviranomaisten velvollisuuksia ja vastuita;
    • d) Kun Yritys uskoo, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä Yhtiön tai pelaajan turvallisuuden tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petoksen tutkimiseksi tai hallituksen pyynnön vastaamiseksi;
    • e) Jos markkinointipalveluntarjoajamme edellyttävät tietoja tehtäviensä suorittamiseen;
    • f) Muille kolmansille osapuolille, joilla on pelaajan varhaisempi suostumus siihen.
  4. Käytämme ulkopuolisia tietojenkäsittelijöitä käsittelemään rajoitettua henkilötietoa puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat Verkkosivustoa erityisesti hostingpalveluissa ja ylläpidossa, markkinoinnissa, analytiikassa, verkkosivustojen parantamisessa ja sähköpostitiedotteiden lähettämisessä. Varmistamme, että Henkilötietojen siirto vastaanottajalle on sovellettavan Tietosuojalainsäädännön mukainen ja että käsittelijälle asetetaan samat velvoitteet, jotka meille asetetaan kunkin palvelusopimuksen nojalla.
  5. Verkkosivumme voivat sisältää myös sosiaalisen median ominaisuuksia (esimerkiksi “jaa” tai “tykkää” painikkeet). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmansien osapuolien sosiaalisen median alustat kuten Facebook. Jos tietoja kerätään tällä tavoin, niiden käsittelyä säätelee vastaavien sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytäntö.
  6. Edellä mainitun lisäksi, voimme luovuttaa henkilötietoja myös, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos Yhtiöllä tapahtuu muutoksia rakenteeseen, kuten yritysfuusio, yrityskauppa tai osittainen yrityskauppa, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisältyvät myyntiin tai luovutukseen. Me ilmoitamme sähköpostitse, osana käytäntöjämme pelaajillemme, ennen sellaisia henkilötietojen siirtoja.
  7. Huomaa, että sisältömme voi linkittyä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tarvittavien lähteiden tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa sellaisesta ulkoisesta sisällöstä, joka voi sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojenkäsittelytietoja.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

  1. Kuten Käyttöehdoissamme todetaan, molemmat osapuolet, sekä sinä että Casino voitte päättää sulkea Pelaajatilisi milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi rekisterissä niin kauan kuin laki vaatii. Tietoja voidaan käyttää vain, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä taloudellisia ja verotietoja koskeviin tutkimuksiin, petoksiin, rahanpesun tai muun laittoman toiminnan tutkimuksiin.
  2. Huomaa, että rahanpesun vastaisista säännöksistä johtuen luvanvaraisissa pelaamista koskevissa lainkäyttöalueissa Euroopan Unionissa meidän on säilytettävä rekisteröinnin yhteydessä toimitetut pelaajien henkilötiedot ja kaikki pelaajatilin toimintajakson aikana välitetyt tiedot vähintään viisi vuotta viimeisimmästä tapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Siksi pyyntöä poistaa tiedot ennen tämän ajanjakson päättymistä ei voida hyväksyä.

TIETOJESI TURVALLISUUS

  1. Täten tunnustamme, että kun keräämme ja käsittelemme Henkilökohtaisia tietojasi Pelaajatilisi hallinnointia varten, meitä sitovat henkilötietojen suojaamista koskevat tiukat lakisäännökset.
  2. Näin ollen, pyrimme suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintatapojen ja sovellettavien määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneita tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin varmistaaksemme, että kaikki meille lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.
  3. Right to withdraw consent. In cases where we rely on your consent for the processing of personal data, you have a right to withdraw your consent at any time.
  4. Pelaajatiliä voidaan käyttää vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvattomalle käytölle. Olet vastuussa siitä, että pidät kirjautumistietosi luottamuksellisina ja varmistat, että toinen henkilö ei pääse tietoihin käsiksi.

YHTEYDENOTTO

  1. Voit aina ottaa meihin yhteyttä näiden Käytäntöjen suhteen, jos haluat:
    • a) Varmistaa keräämämme henkilökohtaisten tietojen täsmällisyyden;
    • b) Tiedustella henkilökohtaisten tietojesi käytöstä;
    • c) Kieltää tietojesi tulevan käytön suoramarkkinointitarkoituksiin;
    • d) Päivittää tai oikaista tiedot, jotka olet antanut meille (tällaisissa tapauksissa sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia tällaisten muutosten toteuttamiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja, ja vastuullasi on varmistaa, että meillä on päivitettynä aina oikeat tietosi.
  2. Olemme nimittäneet Tietosuojavastaavan (DPO), jonka tehtävänä on valvoa yksityisyyden suojaa koskevia kysymyksiä. Jos sinulla on kysyttävää näistä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä Tietosuojavastaavaan osoitteeseen dpo@n1interactive.com
  3. Lisäksi GDPR:n 77 artiklan mukaan sinulla on oikeus tehdä tietojenkäsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asuinpaikka, työpaikka tai väitetyn rikkomisen paikka on.

EVÄSTEIDEN (COOKIE) KÄYTTÖ

  1. Kun vierailet Verkkosivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteen ja viittaavan verkkosivuston. Kerääminen voidaan tehdä yhteistyössä alustan tarjoajien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Saatamme saada heiltä Verkkosivustojemme kävijöiden yleisiä väestötietoja tai käyttöä koskevia tietoja. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman erillisen suostumuksen saamista.
  2. Käytämme kyseisten tietojen keräämiseen evästeitä ja vastaavia seurantavälineitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteeseesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle; toiset parantavat verkkosivustosi kokemusta ja auttavat meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alla on käytettyjen evästeiden tyypit ja niiden tarkoitukset.
  3. Vaadittavat evästeet: mahdollistaa verkkosivustojen navigoinnin ja perustoiminnot, kuten esimerkiksi pääsyn verkkosivuston jäsenalueille.
  4. Toiminnalliset evästeet: antaa meille mahdollisuuden analysoida verkkosivustosi käyttöä ja verkkosivustolla tekemiäsi valintoja (esim. istuntoavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen.
  5. Mainosevästeet: antaa meille mahdollisuuden arvioida kuinka tehokas sisältömarkkinointimme on. Kumppanimme tarjoavat nämä evästeet verkkosivustojen käyntien ja uusien pelaajien rekisteröintien seuraamiseksi mainonnan kautta. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi (kuten nimi tai sähköpostiosoite) sidosyrityksille lukuun ottamatta sivuston käyntiä koskevia tietoja, jotka on kerätty mainosevästeiden avulla. Käyntitiedot sivustolla voidaan kuitenkin linkittää muihin henkilötietoihin, joita palveluntarjoajat ovat keränneet muiden lähteiden kautta. Jälkimmäistä ulkoista tietojenkäsittelyä säätelevät näiden kolmansien osapuolien palveluntarjoajien tietosuojailmoitukset ja käytännöt.
  6. Edellä mainitun lisäksi, käytämme useita kolmansien osapuolien palveluntarjoajia, jotka myös asettavat evästeitä tälle verkkosivustolle toimittaakseen palveluja, joita he tarjoavat meille. Tällaisia palveluita auttavat muun muassa meitä parantamaan kokemustasi seuraamalla toimintaa verkkosivustolla, mittaamalla verkkosivuston tehokkuutta ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta.
  7. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Niin halutessasi on mahdollista estää joitain tai kaikkia evästeitä, tai poistaa jo asetettuja evästeitä muuttamalla selaimen asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitäsi, koska tämä saattaa rajoittaa Verkkosivustomme käyttöä.

NETENT GAMES

  1. Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin Tietosuojakäytäntöä. Tämä käytäntö löytyy täältä.
img-tournament
06 P
22 T
11 M
32 S
Viikkokilpailu
Palkintopöytä: € 10,000 + 3,000 FS
Paikka Pelaaja Pisteet Palkinto
1 Erik 4,256 500 EUR
2 memo 2,685 400 EUR
3 DOREL 2,546 300 EUR
4 Masterxu 2,472 200 EUR
5 VR13 1,719 100 EUR
6 Ozkan 1,609 100 EUR
7 Lukasz 1,557 100 EUR
8 tim 1,525 100 EUR
9 Silas2012 1,241 100 EUR
10 Beca 931 100 EUR
11 Anja 919 90 EUR
12 Chingos 902 90 EUR
13 xMMx 888 90 EUR
14 crimey 857 90 EUR
15 Larsman 840 90 EUR

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön